Case

2018-08-16

Säker IT i vården: Stockholms Sjukhem

IT i varden - Stockholms Sjukhem Fasad A Foto A RuasVården måste ha en mycket säker – men också effektiv – IT-infrastruktur dygnet runt. Stockholms Sjukhem har vårdat stockholmarna sedan 1867 och nu inför framtiden tagit Conscia Netsafe till hjälp för säker IT i vården. Från disparata sajter med ett svåradministrerat nätverk och osäkra rutiner har man inför en enhetlig och mera lättskött arkitektur med validerad design. Ett mera användarvänligt och integrerat trådlöst nätverk samt en rad säkerhetsåtgärder och också genomförts av Conscias Cisco-certifierade konsulter, som finns tillgängliga på kort varsel

Carin Asen it-chef Stockholms Sjukhem– Vi bedriver avancerad sjukvård och omsorg där tekniken måste stödja trygg och säker vård för våra patienter. Conscia Netsafe har verkligen ställt upp för oss, säger Carin Åsén, IT-chef på Stockholms Sjukhem.

– Det känns som att vi nu har en robust och säker nätverksinfrastruktur som hänger med i tiden, går att utveckla vidare och förbättra när det behövs. Conscia Netsafe är väldigt duktiga på området och har tagit många bra strategiska beslut åt oss, säger Jonathan Sparring, IT-projektledare på Stockholms Sjukhem.

Läs mer om hur Stockholms Sjukhem gjort här och kontakta oss gärna om vi kan vara till hjälp.

Kontakta oss!

Vi svarar på frågor, lämnar offerter och mycket mer. Vi är bara ett meddelande bort.

Kontakta oss!

Svar inom 24h