Conscia Netsafe Partners

Conscia Netsafe levererar lösningar baserade på den senaste Cisco-teknologin, kompletterad av partners:

 

Avi Networks levererar Multi Cloud Application Services genom att automatisera intelligens och elasticitet över alla moln. Avi Vantage Platform tillhandahåller en mjukvarubaserad lastbalanserare, en intelligent webb applikationsbrandvägg (iWAF) och en Universal Service Mesh för att säkerställa en snabb, skalbar och säker applikationsupplevelse. Avi Vantage levereras som SaaS eller hanterad av kunden.

Kunderna får 90% snabbare provisionering och 50% lägre totala ägandekostnader. Avi stöds av ledande investerare, inklusive Cisco Investments, DAG Ventures, Greylock Partners, Lightspeed Venture Partners och Menlo Ventures. Avi Networks är en Cisco Solution Partner, se www.avinetworks.com

 

Netgraph Conscia Netsafe partnerNetgraph är en innovatör och systemintegrator inom datakommunikation. Vi erbjuder en komplett gästlösning för din verksamhet, oavsett storlek. Netgraph Connect är en lösning för gäst-WiFi som fungerar lika bra för offentlig sektor, skolor, företag som detaljhandel. Genom att använda vårt unika ’service gateway’-designmönster kan Netgraph Connect integreras på alla befintliga nätverk, trådbundna eller trådlösa. Inget behov av att ersätta din befintliga infrastruktur för att få en toppmodernt gäst-WiFi.

Netgraph är en Cisco Solution Partner, se www.netgraph-connect.com

 

Pure Storage (NYSE: PSTG) hjälper innovatörer att bygga en bättre värld med hjälp av data. Pures datalösningar gör det möjligt för leverantörer av SaaS-tjänster, molntjänster samt andra företag och offentlig sektor att leverera korrekt data i realtid för att driva sin affärskritiska verksamhet, sina DevOps och moderna analysmiljöer i en multi-cloud miljö.

Pure Storage är ett av historiens snabbast växande IT-företag och gör det möjligt för kunder att snabbt börja använda nästa generations teknik, inklusive artificiell intelligens och maskininlärning, för att maximera värdet av deras data och få konkurrensfördelar. Med en certifierad NPS-kundnöjdhetspoäng i den översta procenten av B2B-företagen har Pure en ständigt växande mängd kunder som är bland de nöjdaste i världen. Pure Storage är en Cisco Preferred Solution Partner, se www.purestorage.com

Kontakta oss!

Vi svarar på frågor, lämnar offerter och mycket mer. Vi är bara ett meddelande bort.

Kontakta oss!

Svar inom 24h