Om Conscia Netsafe

Allt Conscia Netsafe gör kretsar kring att utmana och granska hur nätverk kan fungera.

De två grundpelarna i vårt företag är dels expertkompetensen hos våra konsulter, som tillhör de bäst certifierade Cisco-konsulterna i landet. Den andra pelaren är den gemensamma mentaliteten att prestera på topp och alltid leverera den bästa tänkbara lösningen till våra kunder.

Vi är en systemintegratör som arbetar utifrån en validerad designprocess. Efter leveransen arbetar vi kontinuerligt med att tillhandahålla service och support med vår egenutvecklade, och av Cisco prisbelönta, CNS plattform. Vårt mål är att allting vi levererar ska vara av bästa klass, därför använder vi inte oss av juniora personer i vår servicedesk. Om våra kunder skulle få problem i deras nätverk och behöver behöver akut felavhjälpning finns våra experter tillgängliga inom fem minuter.

Sedan 1999 har vi valt att arbeta med Cisco och är därför Guldpartner med dem. Flera av våra konsulter har även haft Ciscos högsta tekniska certifiering Cisco Certified Internet Expert (CCIE) i över tio år. Inom norden har vi både den mest certifierade Cisco konsulten samt den högsta certifieringsgrad per totalt antal konsulter.

Huvudägare i företaget är Conscia A/S i Danmark. Övriga ägare är personal anställda i bolaget.

Vill du veta mer om företaget får du gärna ta kontakt med oss.

Allt Conscia Netsafe gör kretsar kring att utmana och granska hur nätverk kan fungera.

Kontakta oss!

Vi svarar på frågor, lämnar offerter och mycket mer. Vi är bara ett meddelande bort.

Kontakta oss!

Svar inom 24h