Case

2017-06-30

Office Management skyddar kunderna med Cisco Umbrella

Case: Office ManagementWannacry-viruset blev en chock för hela världen och många företag stod handfallna inför de avancerade attackerna med utpressningstrojaner (ransomware). Svenska Office Management är Nordens ledande leverantör av helhetslösningar för kontor, kommunikation och IT. Med hjälp av Conscia Netsafe  har Office Management nu – förutom att själva använda lösningen – kunnat lansera ett proaktivt skydd i deras infrastrukturerbjudande som tjänst.

– Umbrella är ett bra och enkelt skydd att installera. Tillsammans med våra övriga IT-säkerhetstjänster får våra kunder ett omfattande skydd, säger Mathias Duvemark, infrastrukturtekniker på Office Management.

Office Management är tidigt ute med att paketera avancerade tjänster som Umbrella. Mathias Duvemark hävdar att de flesta återförsäljare inte förstår hur de ska sälja eller hantera såna typer av tjänster och att det i stort sett bara är specialister inom nätverkssäkerhet som Conscia Netsafe som förstår vilket värde en sådan här tjänst kan ha i den katt- och råttalek som hela tiden pågår mellan angripare och IT-säkerhetsavdelningar. Läs hela caset här.

Kontakta oss!

Vi svarar på frågor, lämnar offerter och mycket mer. Vi är bara ett meddelande bort.

Kontakta oss!

Svar inom 24h