Netsafe blir Årets Företagare 2010

I stenhård konkurrens blev det till slut Netsafe International AB med ägarna som utsågs till Årets Företagare Stockholms stad 2010.

I stenhård konkurrens blev det till slut Netsafe International AB med ägarna som utsågs till Årets Företagare Stockholms stad 2010.
  
Motiveringen till utnämnandet löd: För Emanuel Lipschütz var drivkraften att hjälpa företagare med deras IT större än att gå i gymnasiet. Han startade i stället som 16 åring ett eget företag med hjälp av överförmyndare. Emanuel var yngst i världen med branschens mest prestigefyllda examen CCIE-certifiering inom ämnet ”Routing & switching”, och senare även inom ämnet ”Security”.

Emanuel är idag en av drygt 500 personer i världen och ensam i Sverige som har denna kombination av CCIE-certifieringar. Han har senare tagit in flera delägare i företaget, så nu är de tre delägare. Emanuel Lipschütz,Martin Selin och Alexander Wilson. Att växa långsamt utan lån, att prioritera kontinuerlig vidareutbildning för alla på företaget, med en outtröttlig energi har gjort att de i dag är ett ledande IT-företag som står sig väl i globaliseringens konkurrens och har många av världens börsnoterade företag som kunder.

– Vi är givetvis oerhört glada och stolta över utmärkelsen. I och med detta har vi på Netsafe visat att vårt brinnande intresse och vårt engagemang skapar nöjda kunder. Att vår erfarenhet och kompetens är unik är grunden i vår verksamhet. Vi ställer höga krav på oss själva att ständigt ligga i framkant med vår kunskap, säger Netsafes grundare Emanuel Lipschütz.

Kontakta oss!

Vi svarar på frågor, lämnar offerter och mycket mer. Vi är bara ett meddelande bort.

Kontakta oss!

Svar inom 24h