CNS-serviceportal

Full koll på all hård- och mjukvara på ett ställe

Med Conscia Netsafes egenutvecklade och prisbelönta CNS serviceportal får ni kontroll över hela er Cisco-infrastruktur och alla enheter ner på komponentnivå. Det innebär att ni enkelt ser till att alla enheter i nätverket har en aktiv livscykel och fullgoda serviceavtal, samtidigt som ni får möjlighet att snabbt åtgärda problem och potentiella sårbarheter.

CNS, Conscia Network Services är en serviceportal och -plattform utvecklad för att skapa full kontroll över en IT-infrastruktur och samtliga enheter i nätverket. CNS hanterar livscykelhantering, servicenivå och sårbarheter i nätverket. Portalen är tillgänglig i ett intuitivt gränssnitt i en vanlig webbläsare.

CNS serviceportal gör det möjligt att:

  • Se samtliga huvudenheter och underkomponenter i nätverket.
  • Följa servicenivån och få reda på när serviceavtalet för respektive enhet löper ut.
  • Upptäcka om en enhet behöver uppdateras eller bytas ut.
  • Få information om vilka enheter i nätverket som är sårbara för olika hot och få rekommenderade åtgärder.
  • Förenkla Asset management och uppnå Service compliance.
  • Exportera information för ytterligare analys eller presentation i andra verktyg eller plattformar.
  • Öppna och följa dina supportcase hos oss i serviceportalen.

CNS och PSIRT – information och rekommendationer om sårbarheter

I CNS-serviceportalen kan ni även se om en enhet är sårbar för olika hot. Våra experter sammanställer informationen och gör konkreta och begripliga rekommendationer på åtgärder för att lösa den specifika sårbarheten.

Ni kan även själva notera att ni har tagit del av information om sårbarheten, lägga in egna kommentarer på vad ni ska göra eller vad ni har gjort för att undvika intrång eller dataläckor.

På så sätt missar ni ingen information samtidigt som ni säkerställer att hela er IT-miljö fungerar och möter säkerhetskraven. Självklart kan även denna data exporteras för analys och presentation.

CNS Best Practices – operationellt expertstöd

Med den unika tilläggsmodulen Best Practices erbjuder vi även löpande expertstöd för er drift – direkt i er portal. Conscia Netsafes CCIE-experter gör då rekommendationer på lämpliga programvaror för just er utrustning. Vi hjälper även till med långsiktig budgetplanering för utbyte av enheter, och då har ni möjlighet att få rekommendationer på utbytesprodukter.

Fördelar med Conscia Netsafe

Nätverk och enhetskontroll är grundläggande hörnstenar i arbetet med en fungerande IT-miljö och det är ett område som vi kan. Conscia Netsafe har flest certifierade Cisco design-experter, utanför Cisco själva, i hela världen. Det innebär att vi kan hämta in rätt information, göra en väl avvägd analys och ge er de bästa verktygen och vägledningen för att fatta rätt beslut om er IT-infrastruktur. Vi har helt enkelt gjort det här förut och garanterar er ett bra resultat. CNS är en del av vårt service- och supporterbjudande Conscia Services med snabb expertsupport, Conscia 360.

Vill du vill titta närmare på CNS Serviceportal?
Kontakta oss för mer information.

Kontakta oss!

Vi svarar på frågor, lämnar offerter och mycket mer. Vi är bara ett meddelande bort.

Kontakta oss!

Svar inom 24h