Utbildning

Kunskap betyder allt för oss. Därför investerar vi i att låta våra toppkonsulter utvecklas genom att arbeta som lärare åt andra specialister. Därigenom kan vi också bistå våra kunder med högkvalitativa utbildningar.

Ökande komplexitet

Förmågan och komplexiteten hos IT-infrastruktur ökar mycket snabbt med virtualiseringen inom datacenter och nätverk. En omfattande infrastruktur med hårdvara täckt av flera lager mjukvara kan göra mer – men fel blir också betydligt svårare att förutspå eller ta hand om. Automatiseringen ökar behovet av expertkompetens för att hantera alla oförutsedda effekter.

Kort sagt är kunskap idag viktigare än någonsin, såväl hos Conscia Netsafe som hos våra kunder.

Unik Cisco-kompetens

Med nästan 20 certifieringar inom olika delar av Ciscos högsta certifieringsnivå CCIE/CCDE, och med flera konsulter med flera toppcertifieringar per konsult har Conscia Netsafes konsulter en i många delar unik kunskapsbas. Sveriges båda certifierade Cisco designarkitekter jobbar på Conscia Netsafe.

Här finns även Subject Matter Experts (SME), alltså personer som är rådgivare åt Cisco själva. Med flera decennier av erfarenhet har dessa konsulter ofta specialkunskaper som är mycket sällsynta. Conscia Netsafes konsulter anlitas också som lärare av av välrenommerade partners som Global Knowledge (se case).

Delad kunskap är ökad kunskap

Det är viktigt för oss att låta våra konsulter utvecklas så mycket som möjligt – och att lära ut är en metod på denna väg. Konsulterna måste då själva fördjupa och bredda sina kunskaper ytterligare. Det är också viktigt för oss att våra kunders system sköts optimalt – här hjälper ofta en riktigt god skräddarsydd utbildning för kundens tekniker, som vi kan erbjuda.

Conscia Netsafe erbjuder därför utbildning i toppklass inom: nätverk- och trådlös kommunikation; datacenter, routing och switching samt säkerhet.

Kan vi hjälpa er? Kontakta oss gärna.

Kontakta oss!

Vi svarar på frågor, lämnar offerter och mycket mer. Vi är bara ett meddelande bort.

Kontakta oss!

Svar inom 24h