Server

Kompetensområden

Där tidigare fokus enbart låg på serverkapacitet och serverprestanda talar man idag om hantering. En serverplattform ska inte bara vara driftsäker utan bör vara skalbar och integrerad i nätverket.

 

En serverplattform har idag stora krav på sig, den ska inte bara vara driftsäker och leverera prestanda, utan behöver även vara enkel att skala upp på ett förutsägbart sätt. Den måste vara integrerad med både nätverk, lagringsplattformar och virtualisering. Utöver det förväntas plattformen dessutom att vara enkel att administrera.

Tillsammans med Cisco och plattformen UCS (Unified Computing System) kan vi hjälpa er att lyfta datacentret till en helt ny nivå!

Conscia Netsafe har mångårig erfarenhet av projekt med Cisco UCS. I allt från vanliga datacenter till rent samhällskritiska plattformar. Vi hjälper er hela vägen från designstadiet till produktionssättning av integrerade lösningar.

Speciellt aktuellt just nu är ännu mer konvergerade lösningar där ni som kund får plattformar som är testade, validerade och integrerade i en och samma plattform.

Kontakta oss om du vill veta mer.

Kontakta oss!

Vi svarar på frågor, lämnar offerter och mycket mer. Vi är bara ett meddelande bort.

Kontakta oss!

Svar inom 24h