Lagring

Kompetensområden

Från att ha varit en diskussion om kapacitet och prestanda så är fokus inom lagring idag mer inriktat om att ge förutsägbarhet och insyn i hur lagring hanteras.

 

 

Lagring är ofta en punkt i datacentret där man behöver hantera ett ständigt ökande krav på kapacitet och prestanda men med ett tydligt fokus på kostnadseffektivitet. Idag erbjuds många olika lagringstyper med sina olika respektive upp och nedsidor. Det pratas idag mycket om flashbaserad lagring – men vad det egentligen handlar om är att välja rätt lagringslösning för rätt ändamål. Conscia Netsafe hjälper er att navigera rätt bland begrepp som IOPS, RPO och RTO och välja en lagringslösning som möter organisationens behov på bästa möjliga sätt.

I dag finns det många starka alternativ för att leverera lagring: traditionell diskbaserad lagring, serverbaserad lagring och inte minst lagring i molnet. Det är dock viktigt att göra sina förberedelser ordentligt och välja en plattform som motsvarar organisationens nuvarande och kommande behov utan inlåsningseffekter.

Conscia Netsafe levererar lösningar baserade på Cisco-teknologier, kompletterade av partners såsom Pure Storage.

Kontakta oss om du vill veta mer.

Kontakta oss!

Vi svarar på frågor, lämnar offerter och mycket mer. Vi är bara ett meddelande bort.

Kontakta oss!

Svar inom 24h