2018-03-19

Ekonomiassistent till Conscia Netsafe i Stockholm

Conscianetsafe_20170916
Conscia Netsafe är ett expansivt IT-företag inriktat på IT-infrastruktur. Företaget levererar integrerade lösningar där bolagets tre huvudsakliga områden: konsultverksamhet, försäljning av hård och mjukvara samt support samverkar för att ge kunden en helhetsleverans.

Conscianetsafe Cisco Gold PartnerVi är idag Ca 40 anställda och är nu på jakt efter ytterligare en medarbetare som vill vara med i vår utveckling framåt. Företaget är snabbrörligt med familjekänsla och högt i tak, där alla medarbetare bidrar mycket aktivt i vår utveckling. Conscia Netsafe är en del av den nordeuropeiska Consciakoncernen med huvudkontor i Köpenhamn.

Vi sitter i nya fräscha lokaler vid Lindhagensplan, Stockholm. Tjänsten är på heltid, start enligt överenskommelse.

Läs gärna mer i vår blogg.

Som ekonomiassistent kommer du att ingå i ett ekonomiteam tillsammans med CFO och redovisningschef. Dina främsta uppgifter kommer att vara att ansvara för leverantörsreskontra och kundreskontra men du kommer även att arbeta med bokföring av utlägg, periodiseringar samt vara delaktig i månads- och bokslutsarbete. Det är en spännande tjänst där du får möjligheten att arbeta brett och varierande.

Arbetsuppgifter:

  • Leverantörsfakturor – registrering, kontering, fakturamatchning mot inköpsorder, attestkontroll och betalningar
  • Kundreskontra – kundfakturering, inbetalningar och påminnelser
  • Löpande bokföring – t.ex. hantering och bokföring av utlägg, periodiseringar av kostnader etc.
  • Delaktig i månads- och årsbokslut
  • Avstämningar av balanskonton

Din bakgrund:

Kvalifikationer och erfarenhet

Vi tror att du som söker har ett par års erfarenhet av kund- och/eller leverantörsreskontra, främst det sistnämnda. Conscia Netsafe arbetar i Navision, har du erfarenhet av Navision är det meriterande men ej ett krav. Vi ser dock gärna att du har goda kunskaper i Excel.

Dina personliga egenskaper

Som person är du ansvarstagande, noggrann och arbetar strukturerat. Du är ambitiös och orädd även om arbetet emellanåt är rutinartat. Du är nyfiken och gillar när det kommer nya utmaningar att ta sig an. Då Conscia Netsafe har engelska som koncernspråk är det av stor vikt att du känner dig bekväm med att tala och skriva på engelska.

Vi tror på bra kommunikation och att ha roligt tillsammans. Därför ser vi gärna att du som söker är en god lagspelare som ser det som en självklarhet att vilja bidra med energi och stötta varandra i arbetet mot gemensamma mål.

Ansök här

Vi har hjälp av Avanzera i denna rekrytering.

Ansök i deras formulär här

Då tillsättandet ska ske så snart som möjligt kommer vi att göra vårt urval löpande. Att ansöka tar bara en minut, fyll i dina personuppgifter och ladda upp ditt eget CV så är du en av våra kandidater till tjänsten.

Har du frågor om tjänsten är du hjärtligt välkommen att höra av dig till rekryteringskonsult Anna Kalzén på telefonnummer 0700-905 491 eller Anna.Kalzen@avanzera.se

Kontakta oss!

Vi svarar på frågor, lämnar offerter och mycket mer. Vi är bara ett meddelande bort.

Kontakta oss!

Svar inom 24h