Frukost 11/4: Nästa steg i digitaliseringens datacenternät -smidigare, säkrare, intuitivare

AVI Networks - Cisco-Frukost

G_Jerlehagen_Cisco_G_Chahal_AVINetworks_R_v_Essen_ConsciaNetsafeHur säkrar ni tillgängligheten för era kritiska applikationer i en hybrid datacentermiljö där gränserna mellan lokalt och moln suddats ut? Idag kräver verksamheten en IT-infrastruktur som är säkrare, smidigare och mera skalbar än någonsin. Hör om nästa steg i datacenternätverket i ett seminarium med Cisco, AVI Networks och Conscia Netsafe i Stockholm 11 april:

Mjukvarudefinierade nätverk (SDN) har inneburit en revolution och Cisco ACI (Application Centric Infrastructure) har drivit utvecklingen i detta. Hör om nästa steg när Ciscos datacenterchef Greger Jerlehagen redogör för de senaste möjligheterna inom automation, analys och kontroll i säkra nätverk.

AVI Networks möjliggör här automation, visibilitet och säkrare applikationsleverans. Innovativa AVI Networks SDN-liknande mjukvara ADC erbjuder self-service lastbalansering, applikationsbrandvägg och realtidsdata om applikationers funktion, användarupplevelse samt säkerhetstillstånd. Hör AVI Networks globala produktchef Guru Chahal om ADC:s möjligheter att öka er flexibilitet och tillförlitlighet.

Conscia Netsafe har en erkänd spetskompetens inom datacenter och har samlat på sig en betydande erfarenhet av Cisco ACI projekt.  Cisco ACI & SDN innebär för många organisationer mycket mer än bara ett teknikskifte och det ställer krav på nya angreppssätt.

Från Conscia Netsafe kommer Richard von Essen som är Presale-chef och en av våra duktiga nätverksexperter att ur ett praktiskt perspektiv belysa hur företag har närmat sig SDN och dela med sig av lärdomar från dessa. Möjlighet kommer att ges att höra det senaste om mjukvarudefinierade nätverk och att ställa frågor till talarna om det.

Anmäl dig nu – antalet platser är begränsat:

Eventformulär

Kontakta oss!

Vi svarar på frågor, lämnar offerter och mycket mer. Vi är bara ett meddelande bort.

Kontakta oss!

Svar inom 24h