Res med Conscia Netsafe till Cisco Live 2017 i Berlin

Conscia Netsafe bjuder in till Cisco Live Berlin 19-24:e februari, 2017. Vi erbjuder ett program med teknik och sociala aktiviteter som ger stora möjligheter till lärande och nätverkande med andra deltagare. Givetvis vill vi hjälpa dig att få maximalt utbyte av årets Europeiska Cisco-evenemang.

Vi åker med flera av våra expertkonsulter till Berlin, och för att spetsa utbytet ytterligare bjuder vi in utvalda internationella Cisco-experter till våra kvällsprogram. Vi reser med flyg från Arlanda, Landvetter eller Köpenhamn och samlas på söndagen i Berlin för en spännande vecka. Cisco Live har som vanligt ett program fullt med bra och intressant innehåll. Du ges chansen att fördjupa dig i sessioner inom Ciscos olika arkitekturer, bland annat i form av interaktiva lab, DevNet-arrangemang och Live Demos, samt möjligheter att delta på Lunch & Learn och Technical Solution Clinics.

Läs mer och se hela det officiella programmet här: www.ciscolive.com/emea/

Från Kurfürstendamm till Messe Berlin

Cisco Live går av stapeln på Messe Berlin GmbH. Vi har bokat boende på Ellington Hotel som ligger centralt nära Kurfürstendamm och Tunnelbanestationen Zoologischer Garten som har direktanslutning till Messe Berlin och Cisco Live.

19-24:e februari 2017

Resan går från söndag den 19:e februari till fredag 24:e februari 2017. Utresan sker redan på söndag så att vi är på plats i tid för måndagens tekniska workshops. För dig som önskar så ges förstås chansen att istället uppleva Berlin, antingen på egen hand eller tillsammans med oss på Conscia Netsafe – vi arrangerar ett par spännande aktiviteter under måndagen.

Resepaket

Priset per deltagare är 13 900 kr exklusive moms. Detta inkluderar flygtransport ToR, boende på hotell inklusive frukost, Tunnelbana mellan hotellet och Messe Berlin samt middagsarrangemang med inbjudna gäster från Cisco. Du kan flyga från stockholm Arlanda, Göteborg Landvetter eller i sällskap med våra danska kollegor på Conscia via Kastrup, Köpenhamn.

Notera att du behöver boka och betala för ditt Cisco Live-pass själv. Bygg ditt personliga schema och välj sessioner här: www.ciscolive.com/emea/registration-packages/

Resa med tekniskt fokus

Resan till Cisco Live vänder sig till dig som arbetar tekniskt med en eller era av Ciscos olika arkitekturer eller teknologiområden. Conscia Netsafe lägger vikt på att du som deltagare ska få ut mesta möjliga av resan: till våra middagsarranemang bjuder vi in experter från Cisco Business Units, och Conscia Netsafes team av konsulter finns tillgängliga under hela veckan för löpande tekniska diskussioner. Under veckan hålls du uppdaterad om alla möjligheter via vår SMS-service så att du kan fokusera på att tillgodogöra dig mesta möjliga under veckan.

Anmälan

Vi har ett begränsat antal platser reserverade, så det är ”först till kvarn” som gäller. Skicka din anmälan till robert.gustafsson@netsafe.se. Anmälan är bindande, och fakturering sker efter anmälan. I samband med anmälan behöver du också ange om du har anmält dig till Ciscos tekniska workshops på måndagen, eller deras IT managementprogram. Löpande information efter anmälan kommer att ske på engelska från Conscias centrala marknadsavdelning, men du är givetvis välkommen att fråga på ovanstående e-post.

Kontakta oss!

Vi svarar på frågor, lämnar offerter och mycket mer. Vi är bara ett meddelande bort.

Kontakta oss!

Svar inom 24h