Cisco Connect

Häng med Conscia Netsafe på Cisco Connect

Det börjar dra ihop sig till konferensen Cisco Connect i Stockholm. Den 21 september träffas ett tusental branschkollegor för att uppdatera sig om det senaste i Ciscos värld. Självklart träffar du oss på Conscia Netsafe där!

Årets viktigaste event — Cisco Connect

För oss på Conscia Netsafe är Cisco Connect årets viktigaste event, eftersom vi på konferensen får möjlighet att inspireras av och diskutera med nästan hela branschens beslutsfattare och experter under ett tak.

Till Cisco Connect som i år hålls på Nacka Strandsmässan kommer allt från CxOs, IT-chefer och beslutsfattare till konsulter och andra ansvariga för att implementera sina organisationers strategier.

Rubriken får årets upplaga är “We’re Ready — Are You?” och självklart kommer Conscia Netsafe att både vara på plats — och vara redo.

Som Platinum Sponsor av Cisco Connect kommer du att hitta Conscia Netsafes eget utställningsområde där vi kommer att bjuda på kul upplevelser (mer om detta senare!) och uppdatera dig på det senaste inom säkerhet, nätverk, datacenter och service.

Oavsett om du har möjlighet att närvara på Cisco Connect eller inte, eller om du vill säkerställa att du får en exklusiv demo från en av våra experter, meddela oss så ser vi till att du får tillgång till allt vårt material kring Cisco Connect.

Kontakta oss!

Vi svarar på frågor, lämnar offerter och mycket mer. Vi är bara ett meddelande bort.

Kontakta oss!

Svar inom 24h