Nyheter

Du är här

24
apr
2017

Säkerheten finns i nätet - Cisco Security Everywhere 2017

I förra veckan höll vår partner Cisco fina Security Everywhere-seminarier i storstäderna. Vi på Conscia Netsafe tackar Cisco för detta. Nu har vi sammanfattat trender, hot och möjligheter. I korthet kan konstateras att när det mesta är krypterat, uppkopplat och molnbaserat så blir nätet kärnan i säkerheten!

21
apr
2017

Conscia förvärvar AWS-konsult - satsar på DevOps och automatisering

Consciakoncernen, Cisco Gold Partner och expert inom nätverk, datacenter, säkerhet och mobilitet har förvärvat den danska Amazon Web Services (AWS) konsulten DashSoft, som också byter namn till Cloud Partners. Företagets kompetens kommer ytterligare att stärka Conscia Netsafes förmåga att erbjuda kvalificerade hybridlösningar i Sverige.

– Med Cloud Partners i familjen får vi tillgång till mycket stark molnkompetens, särskilt inom automation och DevOps, säger Mogens Bransholm, vd för Conscia Group.

19
apr
2017

Möt nätverksgurun Boo Leung hos Conscia Netsafe

Möt vår Boo, nätverksgurun som tar fajten och gör ditt IT-projekt till ljuv musik. Boo Leung är en Cisco CCIE med tjugo års erfarenhet av kvalificerad it-infrastruktur, ett brinnande engagemang och en skön känsla för jazz, en av stjärnorna du kan anlita hos oss på Conscia Netsafe.

18
apr
2017

Möt Robert Gustafsson hos Conscia Netsafe

Möt din försäljningschef hos systemintegratören Conscia Netsafe - Robert Gustafsson. Efter 17 år av kvalificerad hockey och försäljning så kan Robert hjälpa dig att släppa stolpen och komma in i matchen med dina Ciscolösningar som få andra. Med Robert kan du också prata AIK - men inte som du tror!

Sidor